fbpx
Zadnje vijesti

Breganja na Zagreb Adventure Festu

Breganja je na ZAF-u sudjelovala sa svojom baby penjačkom stijenom površine 10m2, a razvukli smo i slackline. Kroz ruke naših vrijednih članova prošlo je 200-tinjak posjetitelja ZAF-a!

 

Ove godine i Breganja je sudjelovala na 2. Zagreb Adventure Festivalu. Festival je zamišljen kao prezentacijska platforma svih vrsta aktivnog odmora, sporta i rekreacije na otvorenom te pustolovnih aktivnosti cijele Hrvatske.

Specifičnost festivala je u tome što se posjetitelji besplatno mogu okušati u raznim aktivnostima: slobodnom penjanju, ronjenju, letu balonom ili zmajem, wakeboardu itd., a organizirane su i brojne radionice. Paralelno uz atraktivne festivalske programe odvija se sajam proizvođača i distributera outdoor opreme gdje posjetitelji po promotivnim cijenama mogu nabaviti sve što im je potrebno za profesionalno i rekreativno upuštanje u pustolovine na otvorenome.

 

I ove godine je uz pomoć i podršku Ministarstva socijalne politike i mladih organizirana humanitarna akcija za nezbrinutu djecu iz domova u Hrvatskoj. Po tri tima iz 18 domova iz cijele Hrvatske, natjecali su  se u pustolovnim sportovima prezentiranima na Zagreb Adventure Festivalu. Pobjednički tim osvojio je 5-dnevni Scout Camp na Zrmanji.

Breganja je na ZAF-u sudjelovala sa svojom baby penjačkom stijenom površine 10m2,  a razvukli smo i slackline. Kroz ruke naših vrijednih članova prošlo je 200-tinjak posjetitelja ZAF-a! Posebno smo ponosni što smo dobili priliku sudjelovati u humanitarnoj akciji za štićenike čak 18 domova za nezbrinutu djecu. Na  našem punktu natjecali su se u Baby speed climbu. Postavljena su dva identična smjera na kojima su se natjecali timovi, a bodovali su se tehnika penjanja, „sinkronizacija“ parova iz tima, atraktivnost i zajednička brzina. Djeca, mlade dame i gospoda iz domova, oduševili su nas svojom snalažljivošću, sportskih duhom, timskim radom i humorom!

Velike pohvale organizatorima na ovom odlično smišljenom i organizacijski besprijekorno provedenom događanju!

 

I nas fura avan(a)tura!

Vidimo se i iduće godine!

Text: Tamara Mihoci

 

Ostale fotografije sa ZAF-a i humanitarno-pustolovne utrke provjerite u našoj foto galeriji!

7. svibnja 2013.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.


dodaci

Vijesti po kategorijama

  • Alpinizam (17)
  • Penjanje (38)
  • Planinarenje (6)
  • Rafting Kayaking (2)
  • Speleologija (20)
  • Video (11)
  • Vijesti (39)
  • Visokogorstvo (6)
  • Lajkaj nas na Facebooku

    Prijavi se na newsletter

    Pitanja? Prijedlozi?

    Zanima te nešto više? Imaš neki zanimljiv prijedlog? Želiš sa svima podijeliti vlastite uspjehe? Piši nam!

    Breganja prijatelji!

    Moja planeta
    OCP

    Sponzori

    Iglu Sport
    Tendon